Seminar Wouter Verkerk: "met hart en ziel" de horeca in 2024
Wouter Verkerk
Wouter neemt je in een compact half uur mee in zijn wereld van en visie op moderne horeca. Hij geeft antwoord op de vraag waarom achter de schermen minimaal 3 maanden moet voorlopen op voor de schermen, introduceert zijn methodiek en geeft voorbeelden van hoe het niet moet en natuurlijk ook hoe het wel moet. Tenslotte geeft hij een inleiding van zijn nieuwe boek 'Daar snappen ze het!' Daarin staat hij stil bij het verschil tussen ondernemen met je hoofd en ondernemen met hart en ziel.
Gratis meedoen en inschrijven via Tickets
Seminar: Hoe verduurzaam jij je horecabedrijf naar Groen Genieten? En eerste uitreiking Groen Genieten in Groningen!
Groningen Werkt Slim
Steeds meer gasten, maar ook leveranciers en medewerkers, vinden het belangrijk dat een horecabedrijf actief bezig is met verduurzamen. Maar hoe doe je dat? En hoe laat je dit dan vervolgens zien aan je gasten? Om dit makkelijker te maken voor de horeca ondernemer, introduceert Groningen Werkt Slim voor het eerst in Groningen het label Groen Genieten. Wil je hier meer over weten, en verder geïnspireerd raken over duurzaam ondernemen? Kom dan langs op de Horeca Xperience 2023.
Programma:
- Introductie Groen Genieten label
- Uitreiking eerste Groen Genieten labels
- Aankondiging Groen Genieten +
Gratis meedoen en inschrijven via Tickets
Seminar: Dynamic Pricing en Duurzame Horeca met AI ondersteuning
Jan van der Zwaag
Hoe kan Generatieve AI of GenAI je als ondernemer ondersteunen met Dynamic Pricing, een duurzame transitie met een beter rendement voor je onderneming.
Gratis meedoen en inschrijven via Tickets
Seminar Wouter Verkerk: "met hart en ziel" de horeca in 2024
Wouter Verkerk
Wouter neemt je in een compact half uur mee in zijn wereld van en visie op moderne horeca. Hij geeft antwoord op de vraag waarom achter de schermen minimaal 3 maanden moet voorlopen op voor de schermen, introduceert zijn methodiek en geeft voorbeelden van hoe het niet moet en natuurlijk ook hoe het wel moet. Tenslotte geeft hij een inleiding van zijn nieuwe boek 'Daar snappen ze het!' Daarin staat hij stil bij het verschil tussen ondernemen met je hoofd en ondernemen met hart en ziel.
Gratis meedoen en inschrijven via Tickets
Seminar: Wijn tasting
Bidfood
Wandeling door Europa met huiswijnen en proeverij van
10 wijnen met uitleg.
Gratis meedoen en inschrijven via Tickets
Uitreiking leermeester verkiezing van het noorden
Leermeester verkiezing van het noorden
Jaarlijks organiseert de klankbordgroep horeca noord Nederland de leermeester van het noorden verkiezing. We willen hiermee het belang van de kwaliteit van opleiden benadrukken en de parels onder de leermeesters onder de aandacht brengen. De klankbordgroep bestaat uit de 5 noordelijke ROC’s en een afvaardiging vanuit het bedrijfsleven en SBB. Ook dit jaar hebben we 6 leermeesters genomineerd die dit jaar kans maken om de leermeesters verkiezing 2023 te winnen. Alle kandidaten dienen als voorbeeld voor de sector, maar er kunnen maar 2 de winnaar zijn. Tijdens de horeca Xperience op 16 oktober roepen we een leermeester keuken en een leermeester bediening uit als winnaar.
De volgende kandidaten zijn genomineerd.
Bediening:
- Angela Zeelen - Grand Café Levels - Harlingen
- Jacquelina Dijkstra - Grand Café de Dikke van Dale in Leeuwarden
- Edgar Sajadjan - Restaurant en Café Ponderosa - Assen
Keuken:
- Chris-Ian Staal - Fletcher hotel-restaurant ByZoo - Emmen
- Peter Helder - SPOT Oosterpoort - Groningen
- Ben van Dekken - van der Valk - Drachten
Seminar: working in Groningen hospitality
Marjolein Wiersma
- 20 min presentation, 10 min questions
- what the Groningen hospitality industry is like
- what to expect of a hospitality job; what type of jobs there are
- where to look for jobs
- how to apply for a job
- what to pay attention to: your rights as a (hospitality) worker in the Netherlands
- target group: English-speaking internationals, students and fulltimers
Gratis meedoen en inschrijven via Tickets