Bezoekersinformatie

Op maandag 16 oktober 2023 vindt de Horeca Xperience van het Noorden plaats in de Martinikerk Groningen. Op deze dag zullen standhouders de bezoekers kennis laten maken met unieke en nieuwe producten en diensten voor de horeca.

Een bezoek aan het vakevent Horeca Xperience is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen uit de horecabranche. Je krijgt een uitstekend beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën en je kunt er contact onderhouden of leggen met leveranciers.

Locatie & routebeschrijving

De Horecabeurs Noord Nederland wordt gehouden in de Martinikerk te Groningen. De kerk ligt midden in het mooie centrum van Groningen aan de bekende Grote Markt en is bereikbaar via diverse parkeergarages of P+R.

Locatie: Martinikerk Groningen (Martinikerkhof 3, 9712 JG Groningen)

Aanbevolen parkeergarages vlakbij de Martinikerk

Met de auto en het openbaar vervoer naar de Martinikerk

Gaat u met de auto naar de stad Groningen? Parkeer dan bij één van de speciale P+R locaties en reis snel met de P+R Citybus rechtstreeks naar het centrum. De bus rijdt minimaal vier keer per uur. Rondom Groningen zijn vijf P+R terreinen: Euroborg/P3 (lijn 22), Haren/A28 (lijn 22), Hoogkerk (Lijn 4, 306, 316, 317), Kardinge (lijn 3 en 6) en Zernike (lijn 11 en 15).

Het parkeren is gratis, een P+R Citybuskaartje kost € 6,- en u kunt het kopen bij de chauffeur (contant betalen) of bij een automaat op het P+R terrein (met pin of chip betalen). Met het P+R Citybuskaartje kunt u parkeren aan de rand van Groningen en vervolgens met maximaal 5 personen met de P+R Citybus naar het centrum van Groningen reizen. Met het kaartje kunt u ook overstappen binnen de stad Groningen op alle andere buslijnen. Dit kan binnen één uur nadat u bent opgestapt voor de heen- of terugreis.

Vanaf het Hoofdstation Groningen vertrekken bijna iedere 5 minuten bussen naar de Grote Markt. Lijn 1, 3, 4, 5, 6 en 52 brengen u op een steenworp afstand van de Martinikerk.